Stichting Doejemee


logo
Wie is Doejemee?                                                                        

Doejemee nodigt uit tot ‘ Samen spelen, leren en ontmoeten met sport en cultuur’
Bij ons is elk kind uniek en bijzonder, Hij/zij mag zich op zijn eigen manier, in zijn eigen tempo ontwikkelen. Dit draagt bij aan de zelfstandigheid, sportiviteit en creativiteit van elk kind. 

Doejemee is een kleine non-profitorganisatie die in april 2012 is opgericht door onderwijs- en kinderopvanginstellingen. Wij zijn actief in de gemeentes Boxmeer, Bergen, Cuijk, St. Anthonis, Mook & Middelaar, Mill & St. Hubert en Gennep.

Ons doel is een impuls te geven aan het aanbod Sport en Cultuur voor kinderen van 2-15 jaar, zowel onder als na schooltijd. Daarvoor zetten wij vakmensen Sport en Cultuur in. Zij ondersteunen kindcentra, sportverenigingen, lokale cultuuraanbieders, cultuurinstellingen, bibliotheken, BSO’s en gemeentes bij het ontwikkelen en uitvoeren van activiteiten.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen van 2-15 jaar zich kunnen ontwikkelen in een rijke sportieve en culturele omgeving. Daartoe verbinden wij sport – kindcentra – cultuur, omdat wij samen meer kunnen betekenen dan ieder alleen!

Sjors Sportief / Sjors Creatief

Hoi! Doe je mee met een van onze superleuke naschoolse activiteiten?

Dan kun je je hier direct inschrijven! Je komt dan terecht op de website van Sjors Sportief & Sjors Creatief, die ontwikkeld is door onze partner Sportstimulering Nederland. Op deze site wijst alles zich dan vanzelf!

Al het aanbod voor jouw gemeente staat ook in het Sjorsboekje, dat aan het begin elk nieuwe schooljaar door ons op school wordt uitgedeeld. 

Je kunt je het hele jaar door inschrijven. Veel activiteiten zijn gratis. Er zit vast wel iets bij dat je leuk vindt. Schrijf je snel in want vol = vol!

Groetjes van Sjors!

Meer informatie en inschrijven:  www.doejemee.nu